8/4/08

APPS i CJVLPE, Compromisos amb el Govern de Nicaragua en pro dels drets dels i les joves amb discapacitat de Estelí

En el projecte de cooperació internacional implementat el 2007, APPS i Los Pipitos Estelí invertiren part dels fons subvencionats per l'Agència Catalana de Cooperació i la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya en el que pactaren anomenar ''accions amb el Govern de Nicaragua''. Consistiren fonamentalment en finançar els viatges i estades a Managua que el director del Centro Juvenil Los Pipitos Estelí_CJVLPE David Valdívia organitzaria, per tal de reunir-se amb representants de diferents organismes i ministeris del Govern sandinista d'aquell país. I així advocar pels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual; reivindicar el suport i els recursos governamentals deguts i imprescindibles per continuar desenvolupant Los Pipitos la seva tasca social.

En el següent enllaç a la pàgina web de l'APPS_ Federació Catalana pro Persones amb discapacitat itnel·lectual podeu veure dos documents adjunts relacionats amb els fruits aconseguits en el projecte 2007 en relació amb les accions endegades amb aquest govern centreamericà:

A. Informe del CJVLPE de les gestions realitzades amb 6 institucions de l'estat nicaragüenc. Amb els compromisos aconseguits per part del Govern.

B. Mostra de la primera iniciativa resultant d'aquelles gestions. Reunit amb el President de la Lotería Nacional del país, David Valdívia, va signar a favor de futures col·laboracions del centre juvenil i dit organisme. La primera, la reproducció gratuïta de 3.000 exemplars del full de publicitat de l'Escola d'Espanyol amb què compta el CJVLPE per autosostenir-se.