18/9/08

Testimonial

En el següent enllaç a la pàgina web de l'APPS, podeu llegir el testimonial de l'Ismael García Fernández. Cooperant voluntari de la ONGD AFAP de Sant Feliu de Llobregat, el qual ha tingut oportunitat de col·laborar amb APPS i el Centro Juvenil Los Pipitos Estelí, en tasques pròpies d'integració sociolaboral dels joves amb discapacitat estelians, i en el marc del projecte 2008 APPS-CJLPE-CEE.

Confirmada la Subvenció de Joventut

A finals del passat mes d'agost, la Secretaria General de Joventut amb l'Agència Catalana de Cooperació, ambdues de la Generalitat de Catalunya, comunicaren a APPS que subvencionaran, amb 20.000 euros, el projecte 2008 que APPS està duent a terme amb el Centro Juvenil Los Pipitos Estelí.
L'Aportació econòmica de la Generalitat es destinarà a contribuir a pagar els salaris de diversos professionals del Centre dedicat a l'educació integral i la formació i la integració sociolaboral de joves amb discapacitat de Estelí, Nicaragua. Així com al finançament de les diverses accions de suport institucional planificades.