14/1/09

Inici Procés Inscripció Camps Solidaritat SETEM, Estades Solidàries APPS-SETEM 2009


Tal com varem quedar abans de vacances, amb l'any nou compartim, amb totes les entitats federades i particulars que heu demostrat interès per les Estades Solidàries, la informació publicada per SETEM que dóna el tret de sortida al procés per inscriure's a les Estades Solidàries o Camps de Solidaritat 2009 APPS-SETEM.

PASSOS A SEGUIR:

1er pas.- Assistir a una de les sessions informatives que organitza SETEM, les dates de les quals podeu trobar en l'enllaç següent a la pàgina web de SETEM http://www.setem.cat/. En aquí podeu consultar el calendari de sessions informatives. Si us plau, comuniqueu-me via correu electrònic, o bé via telefònica -de les 9h a les 13h al telèfon d'APPS 93 490 16 88- si assistiu a alguna de les sessions informatives de SETEM i a quina. I comuniqueu-me si esteu interessats/des a fer el 2on pas.

2on pas.- Si continueu interessats/des a participar a l'Estada o Camp d'APPS un cop heu assistit a la sessió informativa, quedarem per mantenir una entrevista cordial, per conèixer-nos i per discernir plegats que: a. Efectivament teniu tota la informació necessària. b. Efectivament esteu interessats/des en l'Estada d'APPS. c. Esteu preparats/es per l'experiència.
Tot i que les places són limitades i hi ha algunes condicions prèvies com l'edat o la pertinença a alguna entitat federada, no vingueu amb els nervis propis d'una entrevista de feina. No és el cas. Si per motiu de límit de places o per no venir de cap entitat d'APPS no podeu accedir al Camp d'APPS, podem valorar incloure-us en algun dels altres camps de SETEM.
El tema de tenir entre 21 i 35 anys és important, si bé pot ser no determinant en algun cas que valorarem. Per tant, us animem a que d'entrada comenceu el procés sigui com sigui, i ja som a temps de resoldre aquestes qüestions d'una manera o altre si ho valorem convenient entre tots/es.

3er pas.- La inscripció a SETEM. Com podreu veure, el període d'inscripció és fins el 13 de febrer; per tant, els interessats/des haurem d'agilitzar al màxim tots els passos.

4art pas.- Assistència i participació obligatòria a totes les sessions formatives.

5è pas.- Viatge a Nicaragua per conviure i col·laborar amb la gent dalgun dels Centres de Los Pipitos

6è pas.- Participar en accions de difusió i sensibilització a Catalunya i entre les entitats d'APPS.

En l'enllaç http://www.setem.cat/ podeu a consultar també les diferents destinacions i organitzacions d'acollida dels Camps de la ONGD SETEM per a l'estiu del 2009 i veureu que el Camp d'APPS és en el grup d'Amèrica Llatina i que és el número 21.