9/5/08

Enquesta sobre Cooperació Internacional

Com recordareu, a finals del mes passat, APPS va enviar via correu electrònic, a les entitats federades, una enquesta sobre cooperació internacional per tal d'integrar els interessos i les possibilitats de les entitats en el Programa de cooperació internacional de la Federació.
Actualment, per gestionar i fer tractament dels resultats, ens trobem valorant les respostes de les primeres enquestes retornades.
Recordeu que teniu fins el 23 de maig per fer arribar l'enquesta emplenada a la Federació i que la vostra participació és vital per optimitzar les accions que han de contribuir a millorar la realitat del col·lectiu de les persones amb discapacitat intel·lectual als països del Sud, a Nicaragua.

Oberta la Convocatòria de Subvenció per a activitats de cooperació internacional


Aquesta setmana, la Secretaria de Joventut i l'Agència Catalana de Cooperació Internacional al desenvolupament de la Generalitat de Catalunya han publicat la convocatòria de subvencions per a activitats de cooperació internacional adreçada a les entitats juvenils.

APPS ha rebut finançament d'aquesta convocatòria per dos anys consecutius i per a realitzar projectes de cooperació amb el Centro Juvenil Los Pipitos Estelí. Enguany, ens trobem preparant, amb Los Pipitos, dos projectes més que optaran a subvenció; els quals permetran -en el cas de ser ben puntuats- implementar accions a favor dels drets del jovent amb discapacitat intel·lectual de Estelí. Concretament, per contribuir a la seva formació i integració sociolaboral.