21/1/11

Camps de Solidaritat 2011

Benvolguts amics i amigues,

Un any més, Dincat i Setem-Catalunya t’ofereixen la possibilitat de conèixer de primera mà la realitat dels països del Sud i de les organitzacions que hi treballen amb l’objectiu d’assolir una vida més digna i la defensa dels drets de les persones amb discapacitat.

L’objectiu dels camps de solidaritat és formar-te, conèixer la realitat dels països del Sud des de la pròpia experiència. Els camps t’ofereixen la possibilitat de compartir amb l’associació Los Pipitos, dedicada al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual a Nicaragua, col·laborant en les seves tasques i convivint amb la seva gent.

D’aquesta manera pretenem promoure transformacions personals i col·lectives per aconseguir un món més just i solidari. Perquè la tasca de difusió, sensibilització i mobilització social de les nostres entitats no es limita per àmbits geogràfics.

Per participar als camps cal ser major de 21 anys, i participar en un cicle de formació i participació previ a l’estada a Nicaragua. El període d’inscripció per enguany finalitza a finals de febrer.

Si esteu interessats/ades i voleu més informació, no dubteu en contactar-nos: Noemí Cortés, Programa de Cooperació Internacional
93.490.16.88
ncortes@dincat.cat