13/5/10


IVa MOSTRA DE CINEMA INDÍGENA DE BARCELONA
Projeccions del 13 al 16 de maig de 2010

alterNativa Intercanvi amb Pobles Indígenes presenta la IV Mostra de Cinema Indígena de Barcelona, fruit de la seva col.laboració amb la Coordinadora Latinoamericana de Cine y Comunicación de los Pueblos Indígenas (CLACPI), i d'una dilatada experiència de cooperació amb organitzacions indígenes d'Amèrica Llatina.


Enguany, la Mostra vol repetir l'èxit de públic assolit l'any passat i ampliar l'oferta d'activitats paral·leles que s'organitzen entorn a la Mostra per tal de generar un intercanvi amb els convidats i convidades indígenes que ens visiten. L'objectiu és apropar al públic en general als processos comunicatius dels pobles indígenes i dinfondre els valors, les problemàtiques i les formes de vida dels pobles indígenes llatinoamericans des de la seva pròpia veu i visió.

La Mostra obre les seves portes amb la projecció de pel·lícules de temàtiques i formats diversos, realitzades per cineastes o videastes indígenes. Aquests treballs han estat seleccionats principalment d'entre els participants i/o premiats al IXè Festival Internacional de Cinema i Vídeo dels Pobles Indígenes (Bolívia, 2008) i el Festival Premi Anaconda (Colòmbia, 2009).