27/1/10

Arrenquen els Camps !!

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ

Els Camps de Solidaritat consisteixen en un programa de formació sobre la realitat de desigualtat Nord Sud, i en una experiència d’intercanvi, convivència i voluntariat d’un mes amb l’associació nicaragüenca Los Pipitos.

Los Pipitos és una associació que agrupa a més de 80 entitats dedicades a la defensa dels drets i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a Nicaragua.

Un grup de fins a 6-8 persones participaran de les jornades de formació durant els mesos previs a l’estada. Al mes d’agost el grup conviurà amb entitats de Los Pipitos, tot participant de les seves activitats: sensibilització a la comunitat, promoció de drets, col·laboració amb els programes d’integració sociolaboral, educació, activitats en el lleure, etc.

Tenen prioritat d’inscripció les persones provinents d’entitats membres d’
APPS o de la Coordinadora de Tallers.

Com puc apuntar-me?

a) Assistir a una sessió informativa per conèixer més a fons els programa de Camps i les condicions per participar-hi.
Si teniu intenció d’assitir a una de les sessions, no dubteu en comunicar-m’ho.

b) Un cop heu assistit a la sessió, si continueu interessats/ades en formar part del camp d’APPS, quedem per a una entrevista personal.
Per conèixer-nos, assegurar que teniu tota la informació, resoldre qualsevol dubte, etc.

c) Inscripció: Enguany el període ordinari d’inscripció preferent és fins al 20 de febrer de 2010. Hi ha un període extraordinari d’informació i d’inscripcions: durant el mes de març de 2010.
A finals de març us comuniquem l’admissió i composició dels grups.


Per consultar el calendari de les sessions informatives i altres aspectes relacionats amb els camps:
www.setem.cat
http://appsnicaragua.blogspot.com/
www.federacioapps.cat

Invitació CAMPS de SOLIDARITAT 2010

Benvolguts amics i amigues,

Per segon any consecutiu la Federació APPS, en col•laboració amb Setem – Catalunya, engega el programa d’estades solidàries.

L’objectiu dels camps de solidaritat és formar-te, conèixer la realitat dels països del Sud des de la pròpia experiència. Els camps t’ofereixen la possibilitat de compartir amb l’associació Los Pipitos, dedicada al col•lectiu de persones amb discapacitat intel•lectual a Nicaragua, col•laborant en les seves tasques i convivint amb la seva gent.

D’aquesta manera pretenem promoure transformacions personals i col•lectives per aconseguir un món més just i solidari. Perquè la tasca de difusió, sensibilització i mobilització social de les nostres entitats no es limita per àmbits geogràfics.

L’experiència implica participar en un cicle de formació i participació que es divideix en tres fases:

1ª Preparació i formació, durant el període d’abril a juny
2ª Viatge i estada amb l’associació Los Pipitos, al mes d’agost
3ª Difusió i sensibilització, a la tornada

Per participar als camps cal ser major de 21 anys, assistir a una de les sessions informatives programades durant els mesos de gener i febrer arreu del territori català, i realitzar un període de formació previ a l’estada a Nicaragua. El període d’inscripció per enguany finalitza a finals de febrer.
Us convidem a participar en una activitat de col•laboració i convivència que no us deixarà indiferents!


Si esteu interessats/ades i voleu més informació, no dubteu en contactar-nos:
Noemí Cortés, Programa Cooperació - APPS
93.490.16.88