13/8/09

CET Palacagüina i Condega

















Després de la ressaca del Polaramine, antistamínic contra les picades, cal a dir que portem una mitjana de 30 picades cadascú; aquest matí hem visitat el Centre d'Estimulació Temprana de Palacagüina a prop de Condega.

El taller central de la sessió consistia en elaborar un seient de guix per un nen amb retard motriu. Per la tarda hem estat preparant un taller per a pares i mares sobre l'acceptació de tenir un fill amb discapacitat, que realitzarem demá. També hem tingut la visita d'algunes nenes i nens del CDI de Condega amb els que hem estat jugant.

A veure si encerteu qui s'ho passava millor!!!

Lo prometido es deuda








Us enganxem les fotografies de l'escola especial de Condega on varem compartir un dia amb nois i noies amb deficiència auditiva.

12/8/09

Visita al Mombacho


Primer cap de setmana de "vacances", i... a pujar volcans!!! Aquí a les fotografies podeu veure els valents que vam resistir la nit de Karaoke i ens vam aconseguir llevar d'hora per anar al volcà MOMBACHO.


Va ser una visita fantàstica, ens va agradar molt la selva que l'envoltava, els paisatges, la fauna i flora del lloc. Val a dir que la Mar i la Súsan van fer teràpia de xoc envers els petits animalons (animals salvatges, si ho expliquen elles). La visita va ser tan animada que vam decidir no esperar el bus i baixar a peu, la "baixada de la mort", on dos dies després les cames encara ens fan figa. En algun altre moment ja us penjarem fotos de la visita a las Isletas (amb atac de mico inclòs), la ciutat de Granada i els San fermines locals, on va destacar la participació estelar de la Mar corrent fugint del toro (família tranquils que la Mar i el toro estant bé, de fet ni es van arribar a veure).

El pre taller fa "piñatas"


En el pretaller dels Centro juvenil Los Pipitos Estelí van rebre l'encarrec de fer dues "piñatas" per unes festes d'aniversari. Tothom va treballar de valent i aquí teniu el resultat d'una d'elles.... "Dora la exploradora", la del spiderman també va quedar fantàstica.

Estem pensant endur-nos alguna cap a casa però no sabem com posar-la a la maleta!!!!!!

Visita a la Escuela de Cristal

Avui dimarts hem visitat la Escuela de Cristal i la Cristina Mas, la directora, ens ha explicat tot el funcionament del centre, la seva línia d'actuació, la seva metodologia, .. a continuació hem fet una visita per tot el centre veient les aules i com tenien distribuït l'espai i els recursos materials.


Ens hem dividit per grups i hem fet observacions d 'infants, alguns amb necessitats educatives especials ja que el centre fa inclusió, és a dir té en les mateixes aules infants amb diferents necessitats.


El frijolismo 2


"Voilà" ... aquí teniu el resultat final...

abans d'anar a parar a les nostres panxes.

El frijolismo a ca doña Esperanza



Aqui podeu veure en que es basa la nostra alimentació de TOOOOOOOTS ELS ÀPATS DEL DIA DE CAAAAAADA DIA!!!!!!! EL FRIJOL. Aquesta és la tasca previa per tal d'aconseguir aquesta delicatesse, que ens cuina tan bé i amb tan de carinyo CAAAAAAAADA DIA Doña Esperanza.

El Salto de la Estanzuela




El dilluns vam anar, juntament amb 4 nois del taller de Carpinteria de LOS PIPITOS, a fer una excursió al Salto de la Estanzuela. Primer ens van portar a veure el mirador sobre la Garnacha, que tenia unes vistes magnífiques. Des d'allà vam fer una petita dinàmica que consistia en reflexionar sobre l'entorn, tot passejant.Seguidament vam pujar fins el Salto de la Estanzuela. Allí hi ha una cascada impressionant i els més atrevits (Olga, Rafel, Noemí, i dos nois dels tallers) es van banyar.