15/9/09

Reserva butaca! Comença la Mostra de documentals solidaris

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona acull el 3 i el 4 d’octubre la Mostra de Documentals Solidaris on es presentaran més de 50 produccions.
Nens que moren a causa de la malària, persones que han viscut bombardejos o dones que no tenen accés a la sanitat són algunes de les temàtiques que podem trobar els propers dies 3 i 4 d’octubre a la Mostra de Documentals Solidaris al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. La iniciativa, promoguda pel programa ‘Tots x Tots' de Com Ràdio, formarà part de la programació de la novena edició del Festival Internacional Documental de Barcelona com una ‘secció solidària’
La Mostra inclou la projecció de més de 50 documentals, molts d'ells impulsats per entitats com Metges sense Fronteres o Farmamundi. S'obrirà el festival amb la projecció de ‘Desplazados’, producció espanyola que explica com un grup de persones viuen refugiades a un barri colombià. A més, hi haurà una taula rodona on participaran més de vint professionals del documentalisme solidari.
Si vols més informació sobre la Mostra, aquí tens la seva pàgina web: