26/5/10

Presentació del grup Dincat



El president de la Generalitat, José Montilla, va presidir dijous 20 l’acte públic de presentació de Dincat (Discapacitat intel·lectual Catalunya).

A més del president Montilla, van acompanyar les entitats de Dincat representants de les administracions catalanes com les conselleres de Treball, Mar Serna, i d’Acció Social, Carme Capdevila, el regidor de l’Ajuntament de Barcelona, Francesc Narváez, i diputats dels grups representats al Parlament català.

També hi va assistir la presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Àngels Guiteras, i nombrosos membres d’organitzacions d’aquest sector.

A banda dels discursos del president de la Generalitat i dels presidents de les tres entitats fundadores de Dincat (Josep Gomis, de la Federació APPS, Efrèn Carbonell, de Coordinadora de Tallers i Lola de la Fuente, de l’Associació Empresarial APPS), l’acte va comptar amb una actuació del grup de dansa Fundació Psico-Art, format per persones amb discapacitat intel·lectual, i va ser conduit pel periodista i escriptor Màrius Serra.

A l'acte, també es va projectar el vídeo de presentació de Dincat. Podeu veure el vídeo, i altres notícies aparegudes en premsa, a la nostra web:
http://www.federacioapps.cat/