20/7/09

Els participants de les estades solidàries APPS-Setem ultimen els detalls pel seu viatge a Nicaragua

Del dia 31 de juliol al 29 d’agost, vuit persones voluntàries, la major part d’elles vinculades a entitats federades a APPS, es desplacen a Nicaragua, en el marc de les estades solidàries APPS- Setem, per treballar a les activitats que porten a terme el Centro Juvenil Los Pipitos Estelí i Los Pipitos Condega.
Després dels mesos de reunions de preparació i formació, els participants del Camp 21 de les estades solidàries APPS- Setem ja ultimen els detalls pel seu viatge a Nicaragua. Allà aquestes persones s’incorporaran a les tasques que realitzen diferents entitats del Centro Juvenil Los Pipitos Estelí, com el Centro de Estimulación Temprana, el Centro Juvenil o els centres Los Pipitos Condega, entitats que defensen els drets i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual del país centreamericà.
A més, durant els caps de setmana el grup aprofitarà per conèixer diferents projectes de la zona, com la tasca que realitza el Col·lectiu de Dones de Matagalpa, l’organització caficultora Ceocafem i el treball dels centres de los Pipitos de la zona sud.
Aquest és el primer cop que APPS, juntament amb Setem, s’ha fet la proposta -adreçada al voluntariat i als treballadors i treballadores de les entitats federades- de participar a les Estades Solidàries 2009 d’APPS i/o als Camps de Solidaritat de Setem en un camp específic.

No hay comentarios: