12/8/09

Visita al Mombacho


Primer cap de setmana de "vacances", i... a pujar volcans!!! Aquí a les fotografies podeu veure els valents que vam resistir la nit de Karaoke i ens vam aconseguir llevar d'hora per anar al volcà MOMBACHO.


Va ser una visita fantàstica, ens va agradar molt la selva que l'envoltava, els paisatges, la fauna i flora del lloc. Val a dir que la Mar i la Súsan van fer teràpia de xoc envers els petits animalons (animals salvatges, si ho expliquen elles). La visita va ser tan animada que vam decidir no esperar el bus i baixar a peu, la "baixada de la mort", on dos dies després les cames encara ens fan figa. En algun altre moment ja us penjarem fotos de la visita a las Isletas (amb atac de mico inclòs), la ciutat de Granada i els San fermines locals, on va destacar la participació estelar de la Mar corrent fugint del toro (família tranquils que la Mar i el toro estant bé, de fet ni es van arribar a veure).

1 comentario:

APPS Cooperació Internacional dijo...

Ei, bona elecció, el Mombacho ! I què dir-vos? Amb tantes anècdotes, mico, animalons, karaoke etc. tindreu una feina a explicar-nos... Quina gràcia imaginar-vos per aquells vorals, a viure i bona feina !

Petons, Isabel