28/9/10

Recordar que l’objectiu no és el viatge: és la tornada



Ja hem tornat dels Camps de Solidaritat 2010 que Dincat i Setem organitzen.
Per segon any, aquest programa té per objectiu formar sobre les creixents desigualtats Nord-Sud, generar una mirada crítica i reflexiva sobre l’actual ordre mundial i impulsar l'activisme a Catalunya en favor de models més justos i respectuosos amb els drets i la identitat dels pobles del Sud.

El projecte consta de tres fases: la primera de preparació i formació, la segona de viatge i estada a Nicaragua i la tercera de difusió i sensibilització.

En la fase del viatge les persones participants han pogut conviure i col·laborar amb el Centro Juvenil de l’organització Los Pipitos, a Estelí. Les estades solidàries brinden l’oportunitat de conèixer noves realitats i alternatives, en el nostre cas a través de Los Pipitos.

Al tornar, “un no és el mateix, però al cap d’un temps tot torna a la normalitat i tot allò que avui t’emociona i t’empeny a fer quelcom per canviar les coses, es convertirà en un record”.

Així que us animem a actuar només arribar: tots podem prendre, en major o menor mesura, un paper actiu i responsable com a ciutadans.

Primera parada: Trobada Vents del Sud 2010, que tindrà lloc aquest dissabte 2 d'Octubre a Barcelona.


No hay comentarios: