20/8/07

Movimiento Uniendo Fuerzas





Aquest dissabte es va celebrar, al CJLPE, una reunió del Movimiento Uniendo Fuerzas, grup de reunió amb els joves "egresados"; és a dir, els joves que ja han acabat el període de capacitació al Centro Juvenil Los Pipitos Estelí i en alguns casos estan treballant en empreses, i en altres, menys afortunats, no s'ha trobat la feina adequada per desenvolupar les seves habilitats.
Es troben amb una periodicitat mensual i aquest dia se'ls proposaven una sèrie d'activitats: una d'elles una campanya de sensibilització adreçada als taxistes i conductors d'autobusos de la ciutat. I una altra activitat era el formar part d'un grup que visionés, analitzés les pel.lícules portades per APPS (Leon y Olvido, La ducha, Forrest Gump,...) i participes d'un cicle de cinema de sensibilització organitzat conjuntament amb la Universitat d'Estelí.
Per als joves és molt important mantenir aquest vincle amb el centre que els va ajudar a formar-se laboralment, per reforçar les relacions d'amistat entre companys i també amb els que van ser els capacitadors.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

realment sou molt importants per ell i desenvolupeu una gran tasca...enhorabona!!!

Anónimo dijo...

Hola gent sóc l Eli,fins ara no he pogut enviar mails per algun problema que desconec,a veure si ara puc....Agraeixo a tota la gent que ha enviat comentaris,es d agrair l interes mostrat i molt gratificant veure que hi ha molta gent que li mou el mateix sentiment que a nosaltres,Per la meva part nomes dir que ha sigut un viatge alucinant on he tingut sensacions inolvidables en aquet maravellos pais.Me sentit molt estimada por tots,David Valdivia de los pipitos és una persona encantadora i que hens a cuidat molt,igual que doña Esperanza,Delia,tota la gent dels diferents centres dels pipitos..... bueno tinc tants noms que hauria de fer un blog per mi sola....
Només hem queda animar a tothom que tingui un nus a l estómac al llegir el que hem fet o amb altres projectes d aquesta mena,que s animi a fer-lo és una sensació que no es pot explicar amb paraules s ha de viure,així que ANIM!!!!!!