1/8/07

Imatges de la Sortida a l'Aeroport


Ahir dimarts 31 de juliol, a les 7 del matí, la Carme, l'Eli i la Ruth facturaven maletes a l'aeroport del Prat, des d'on han viatjat via París i Miami amb Air France, cap a Nicaragua. La Carme, per encetar i fer seguiment del projecte APPS-CJLPE-CEE Cooperació Juvenil en l'Àmbit Internacional de la disCapacitat, finançat per la Generalitat i la Federació. La Ruth i l'Eli per fer voluntariat amb Los Pipitos Estelí també en el marc del mateix projecte.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola!!!! Sortiu molt guapes a la foto! Hem vist el correu de la Carme a gmail...ens alegrem molt que el viatge hagi anat tant bé! Esperem que envieu moltes fotos i que mantingueu actualitzat el blog per estar al tanto de les vostres peripecies!!!
Nosaltres també som tres: el Francesc, la Chabe i la Nat; i com podeu deduir no ens aburrrim perque no parem de rebre trucades, mails, fax,....ja, ja, ja....Ja sabeu el que té el mes d'agost!
Us deixem perque no donem a l'abast amb les trucades!!! Estem en contacte! Molts petons ...Us enyorem molt!!

Anónimo dijo...

HOLINA!!!!!

YO TAMBIEN ME ACUERDO DE VOSOTRAS Y HE VENIDO A VER QUE HABIA POR AQUI, ESPERO QUE ESTEIS HACIENDO TAAAAAAAAAAANTAS COSAS QUE NO TENGAIS TIEMPO DE PONEROS DELANTE DEL ORDENADOR, QUE GANAS PARA ELLO LLEVABAIS, UN BESO MUY GRANDE PARA LAS TRES Y ESPERAMOS ANSIOSAS VUESTRAS NOTICIAS..

BUENA SUERTE!!!!!

OLGA