3/8/07

Saludos desde Estelí

Hola a tots/es!!
ara sí, ja estem per terres "nicaragüenses". Els vols i tots els enllaços que havíem de fer van ser sense cap problema, això si, llargs i pesats... però ja els tenim quasi oblidats. És el nostre segon dia a Estelí, encara situant-nos amb els canvis d´horari i demés.
Ja hem conegut a les contraparts del projecte de cooperació: a Ciudades Hermanas varem tenir el plaer de conèixer i conversar amb la Delia, que ens va parlar d´un munt de projectes que realitzen a Estelí, no tots relacionats amb les persones amb disCapacitat, però si socials i molt interessants, els quals aprofitarem per conèixer de prop. I avui amb el David Valdívia, persona molt interessant i compromesa, ens hem apropat a Los Pipitos, ens han presentat el centre i hem parlat sobre el projecte concret que desenvolupem plegats amb el David, la Reninka, la Doris i la Tania, l´Eli, la Ruth (com a voluntàries), i jo mateixa, la Carme (com a representant d'APPS). Hem conegut els nois i noies que realitzen els diferents tallers que Los Pipitos desenvolupa.





També hem conegut un centre d´educació especial públic que hi ha a la ciutat d´Estelí, i ja hem quedat amb la directora "para platicar otro día largo y tendido". És fàcil compartir en aquesta part del món.
Estem encantades i fascinades pel que estem descobrint, i molt especialment amb Doña Esperanza i la seva família, que ens fan sentir com si estiguéssim a casa. Ja us la presentarem.
Un petó per tots aquells que comparteixen amb nosaltres aquesta experiència i feu-nos saber de vosaltres a través del bloc!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquest comentari és per comprovar si funcionen les noves tecnoligies ales que no estic habituat. Ja sé que esteu bé una abraçada. TONI

Anónimo dijo...

Estic encantada de llegir la primera experiència a Estelí, molta sort i bones vibracions desde Sant Climent de Llobregat..

Un petó per tothom..

Olga