9/8/07

Les FOTOS!!

La Delia Moreno, responsable de l'aportació que la CEE fa al projecte d'APPS-Los Pipitos, en termes de seguiment, oferiment de garanties i justificació, amb un dels murals típics de Estelí dels que ja tant hem parlat, de fons.

El David Valdívia, director del CJLPE.

L'equip de treball nica-català: l'Eli, la Carmen, la Doris, la Reninka, la Tania, el David i la Ruth (d'esquerra a dreta).





Per fi podem compartir les fotos amb tots vosaltres. Les hem anat incorporant a les explicacions que havíem fet, i en aquesta mateixa entrada.

Ahir vam mantenir una reunió amb la Presidenta de Los Pipitos Nacional, doña Mirna Bravo, dona amb una gran força i empenta, una de les fundadores de l'Associació de pares i mares amb fills/es amb disCapacitat, que vetlla perquè les persones amb disCapacitat a Nicaragua tinguin, cada cop més, les mateixes oportunitats que la resta de persones. Amb ella i amb el David Valdívia varem concretar les visites que demà dijous iniciarem pels diferents Pipitos de Nicaragua; per tal de conèixer altres realitats i necessitats de les persones amb disCapacitat i les seves famílies.

Avui ens hem acomiadat del Josep Gómez de l'AFAP, Associació per al Foment de l'Amistat entre els Pobles, de Sant Feliu de Llobregat. Hem conviscut amb ell durant aquesta primera setmana a casa de Doña Esperanza. L'AFAP desenvolupa a Estelí, des de fa més de 20 anys, projectes de cooperació. I és que Sant Feliu està agermanat amb la ciutat de Estelí, i dit agermanament el gestionen a Catalunya l'Ajuntament de Sant Feliu i l'AFAP, i a Estelí, la Oficina de Ciudades Hermanas, amb qui també treballem la Federació APPS. Trobarem a faltar les teves converses i el teu sentit de l'humor!! Ens retrobem a la tornada.

No hay comentarios: