5/8/07

Los Pipitos

Taller celebrat a Los Pipitos i activitat a FUNARTE respectivament
Us posem al dia del què hem fet fins avui: hem participat de diferents tallers a Los Pipitos: la Ruth, en el Pretaller, taller on es treballen manualitats i hàbits de treball com a pas previ als altres tallers; i l'Eli i jo al "taller de autovalidación" on estan les persones amb disCapacitat amb unes necessitats de suport més importants.
A la tarda també vam participar en un taller de "capacitación" per als pares, on es treballen temes com l'autodeterminació i el ser independent.
I aquest dissabte matí hem estat amb els noies de FUNARTE, una entitat que es dedica a utilitzar la pintura a través dels murals (Estelí és una ciutat coneguda pel muralisme compromés) per transmetre valors com el respecte, la cura del medi ambient, conèixer la història del país en els nens i joves de la ciutat. Avui estàvem al barri d'Oscar Gámez amb més de 100 nens i joves d'aquest barri.
Petons

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ey Carmennnn !!
Me alegro de que estéis bien y que estéis disfrutando de todo aquello ... suerte en vuestro viaje !! Os iré siguiendo a través del blog. Muchos besitos...

Mary

Anónimo dijo...

Hola Guapa,

Esta muy bien esto del blog para seguiros, intentaré leeros (si mi bichillo me deja).
Que disfruteis mucho de la experiencia.
Muchos besos...de parte de Pablo tambien.