14/8/10

Dia de la joventut

Ahir a la tarda aprofitant que no plovia vam decidir no agafar "el urbano" i tornar passejant pels carrers d'Estelí. Un dels llocs on ens vam aturar i que ens va cridar l'atenció pels seus "aromes" va ser el mercat, amb tota la seva varietat de colors, olors i fauna humana i animal. També, vam aprofitar l'ocasió per fer-nos algunes fotos de grup. Aquesta foto que hem triat representa la marca de gelats més coneguda de la ciutat tot i que nosaltres hi hem donat un altre signficat.



A la nit ens vam assabentar que el 12 d'agost se celebra el Dia Internacional de la Joventut i els joves d'Estelí feien actes conmemoratius, així doncs acompanyats d'uns amables veïns i vam anar a veure què tal.
Quan vam arribar feien concerts de diferents tipus de música, representacions, etc. També, hi havia un mural on les associacions juvenils hi escrivien lemes i reivindicacions. Ens va cridar l'atenció el fet que només arribar ens van donar informació sobre sexualitat (prevenció de malalties de transmisió sexual, Sida, no violència de gènere...) i preservatius.
Per finalitzar l'acte van fer un concurs de ball per parelles i com no podia ser d'altra manera, els nostres ballarins professionals, la Mònica i el Palet, van ser els guanyadors per votació popular unànime, rebent una samarreta conmemorativa del dia de la joventut.






Us ESKIMEM!!! (Ho enteneu ara?)






No hay comentarios: