14/8/10

Els tallers ja estan en marxa!!

La setmana del 23 al 27 d'agost és la Setmana de la persona amb discapacitat a Nicaragua, per aquest motiu des dels Pipitos ens van proposar organitzar algunes activitats pels joves relacionades amb aquest tema. L'acte principal serà una marxa festiva pels carrers d'Estelí per reivindicar els drets i deures de les persones amb discapacitat. En aquesta hi participen els joves i nens, els familiars, educadors i voluntaris.
Aquesta setmana ens hem organitzat en grups per dividir-nos la feina i per anar-la desenvolupant. Estem treballant en tres tallers diferents, encara que relacionats entre ells: un de disfresses, un altre de música i l'últim de teatre.


Pel que fa al primer es tracta de dissenyar les disfresses que es faran servir per la desfilada i l'obra de teatre; al segon es construiran instruments musicals per amenitzar la marxa i a l'últim es farà una representació basada en un conte popular nica.
Els joves participen activament en tot el procés. Per a la realització dels tallers es faran servir materials de reciclatge aportats entre tots. El lema d'aquesta recollida és "Lo que en casa se bota aquí se recicla". Per fer difusió de la campanya s'han creat cartells que s'han penjat al Centro Juvenil i al CET, així com cartes adreçades a les famílies. Per a la realització dels cartells hem rebut l'ajuda dels nois i noies d'un institut de Secundària d'Estelí que dediquen unes hores a fer algun tipus de Servei Social.
Tothom hi està molt involucrat i amb moltes ganes de tirar-ho endavant. Ja us anirem explicant com continuen els preparatius.

No hay comentarios: